Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Vállmobility workshop

Pápa Gyöngyvér

Vállmobility workshop

A SZABAD MOZGÁS NEM KIVÁLTSÁG

Gyakori előítélet, hogy a jógában elsősorban a hajlékonyságra törekszünk. Szerintem ez nagy félreértés. A jógában mindig egyensúlyra törekszünk, legyen szó ászanáról (testgyakorlatokról), pránájámáról (légzőgyakorlatokról) vagy éppen meditációról.

A váll fejlesztésében is az egyensúly a cél: a harmónia megteremtése erő és hajlékonyság között. Ha már eleve hajlékony a vállad, akkor koncentrálj az erőgyakorlatokra, illetve a hajlékonyságod erővel való megtámogatására. Ha merevebb (azaz erősebb) a vállad, akkor pedig a mozgástartomány fejlesztésére érdemes hangsúlyt helyezned. A koordináció javítása pedig fontos mind az erős, mind a hajlékony váll számára. 

A mobility egy komplex mozgásfejlesztést jelent, erősíti és nyújtja az izmainkat – és ami a legfontosabb: az új mozgástartományt megtanítja az idegrendszered számára. A workshopon aktív nyújtásokkal, mobility és integrációs gyakorlatokkal fejlesztjük a vállat a főbb mozgásirányokban.

Ha folytatod a gyakorlást, az Út a táncos póz felé workshopon is, akkor kipróbálhatod az új mozgástartományokat összetettebb ászanákban is.

KINEK AJÁNLOTT?

A mobility gyakorlatokban azt szeretem, hogy kezdők és haladók is dolgozhatnak egy csoportban, mindenki a saját szintjének megfelelően. Ha nincs semmi mozgásszervi betegséged, akkor várunk szeretettel!


  • A gyakorlást vezeti: Pápa Gyöngyvér, a budapesti Mandala jógaoktatója
  • A workshop díja: 5 500 Ft

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A workshopra a Motibro rendszerén keresztül tudsz regisztrálni, és a foglalás csak a részvételi díj befizetését követően lehetséges.

A jegyet legegyszerűbben online vásárolhatod meg, amikor a Motibro felületén jelentkezel az eseményre. Fontos, hogy a jegyvásárlást követően mindenképp jelentkezz be az eseményre, enélkül a foglalásodat sajnos nem tudjuk véglegesíteni.

Ha egy ismerősödet szeretnéd befizetni a saját Motibro fiókodon keresztül, akkor írd meg nekünk üzenetben az ajándékozott nevét és email címét, és mi átvezetjük hozzá a workshop jegyedet, hogy be tudjon jelentkezni!

Természetesen a stúdióban is rendezheted a részvételi díjat, itt készpénzt, bankkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kérünk, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk!

Legegyszerűbben a Motibro felületén jelentkezhetsz ki az eseményről. A regisztrációs díjat csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább 48 órával a workshop kezdési időpontja előtt lemondod a részvételt.

dátum

2024 márc 03

időpont

10:00 - 12:00
kategória