Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Flow Jóga

A flow a hatha jóga dinamikus, kreatív formája. Ez egy fizikailag erősebb, hosszabb kitartások nélkül áramló gyakorlás, ahol az egyenletes légzés ritmusa vezeti a mozgást.

Kiknek ajánljuk?

Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a jóga dinamikusabb fajtáit! A flow nem teljesen kezdő gyakorlás, hiszen egy átlagos jógaórához képest gyorsabb az óra ritmusa, ugyanakkor sok éves tapasztalatot vagy különösebb előzetes tudást sem igényel.

Itt a helyed, ha kedveled a hatha jógaóráinkat, az izgalmas, kreatív átkötéseket és a komplex gyakorlatokat! Ezek első próbálkozásra nem feltétlen hoznak azonnali sikerélményt, de ne ijedj meg, ha először még könnyen elveszíted a fonalat óra közben! Rendszeres gyakorlással egyre könnyebb lesz felvenni a ritmust, és csak élvezni a gyakorlást!

Egy flow jógaórán olyan mozgássorokat végzünk, amelyek az ízületi hajlékonyság és mobilitás mellett hatékonyan fejlesztik a mozgáskoordinációt is.⁣⁣ Szinte minden gyakorlathoz adunk könnyebb és nehezebb variációkat is, így akkor sem kell aggódnod, ha még nem érzed magad túl erősnek vagy hajlékonynak!