Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Motibro tudnivalók

Stúdiónkban a Motibro óraszervezési rendszert használjuk.

Ezen a felületen kezeljük az óralátogatást és a bérleteket, de az órarendi alkalmakhoz továbbra is előzetes jelentkezés nélkül, bármikor csatlakozhatsz.

Nálunk nincs bejelentkezés, de a jógaórák látogatásához szükséged lesz egy saját Motibro fiókra. Ha még nem regisztráltál hozzánk, akkor kérünk, hogy a gombra kattintva add meg a neved és az email címedet, mielőtt elindulsz hozzánk:

Kérünk, hogy a regisztrációt követően ne felejts el a megerősítés gombra kattintani a visszaigazoló emailben! Ha a regisztrációt követő pár percen belül nem érkezett megerősítő email a Motibro-tól, akkor ellenőrizd a spam és promóciók mappát is!
 
Csak egyszer kell regisztrálnod a rendszerbe, ezután már nincs semmi tennivalód, ha órára szeretnél jönni. Az óralátogatáshoz nem lesz szükség okostelefonra vagy kártyára, érkezéskor csak mondd a neved és az email címed a recepción, és a többit mi intézzük a saját eszközünkön.
 
A Motibro fiókodban bármikor megnézheted a jógaórákkal kapcsolatos információkat, és a saját gyakorlásoddal, aktuális bérleteddel kapcsolatos adatokat is. Ha már rendelkezel Motibro fiókkal, akkor itt tudsz belépni a profilodra:

GYAKORI KÉRDÉSEK

Be kell jelentkeznem a jógaórákra?

A jógaórákra továbbra sem kell bejelentkezned. A Motibrot csak beléptetésre és a bérletalkalmak kezelésére használjuk.

Hogyan tudok részt venni egy jógaórán?

Ha már van Motibro fiókod, akkor érkezéskor csak a nevedet és az email címedet kérjük a recepción. Ha van még felhasználható bérletalkalmad, akkor beléptetünk az órára. Ha nincs, akkor óra előtt vásárolhatsz napijegyet vagy bérletet. Ha nincs Motibro fiókod, akkor a helyszínen is tudunk regisztrálni.

Hogyan érem el a későbbiekben a felhasználói (sportolói) fiókomat?

A motibro.com oldalon a regisztráció során megadott e-mail címmel és jelszóval tudsz belépni.

Milyen bérleteket tudok megvásárolni a MotiBron keresztül?

Teljes árú öt- és tízalkalmas, valamint havi korlátlan bérletet vásárolhatsz az online felületen. Ezek a vásárlás napján aktiválódnak. Kedvezményes árú bérleteket jelenleg nem tud kezelni a Motibro rendszere, így azokat csak a stúdióban, személyesen tudod megvásárolni.

Milyen eszközről használhatom a felhasználói fiókomat?

Bármilyen internetkapcsolattal rendelkező okostelefonon, tableten, asztali számítógépen és laptopon használhatod.

Milyen webböngészővel használhatom a felhasználói fiókomat?

Chrome, Firefox, Safari és Edge böngészőkben gond nélkül használhatod, Internet Explorer böngészőben azonban nem működik (ez a böngésző már elavult, frissítés és támogatás sincs hozzá, így nem is javasoljuk a használatát).

Hol kaphatok segítséget, ha a rendszer technikai használatával kapcsolatban kérdéseim merülnek fel?

Bármilyen technikai témájú, Motibro-val kapcsolatos kérdésedet elküldheted a support@motibro.com e-mail címre, legkésőbb 24 órán belül minden esetben válaszolnak. Az órák megtartásával, bérletekkel, bejelentkezésekkel kapcsolatosan természetesen keress bennünket.