Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Út a táncos póz felé workshop

Pápa Gyöngyvér

Út a táncos póz felé workshop

BEVEZETÉS A HALADÓ GYAKORLÁSBA

A jóga haladó ászanái látványosak és inspirálóak, sokszor lehetetlennek tűnnek első látásra.

Természetesen nem kötelező haladó gyakorlatokat végezni, de a közhely igaz: nem ezekben az ászanákban tanulunk a legtöbbet, hanem a feléjük vezető úton.

A leghaladóbb ászanák is lebonthatóak apró puzzledarabokra. A haladó ászanagyakorlás ezeknek a puzzledaraboknak a tisztításáról és elmélyítéséről szól. Az pedig nagy élmény, amikor ezek a részek összeérnek, és egyszer csak megszületik az ászana, az egész, ami ugyan lebontható részekre, mégis több, mint a részek összessége.

A workshopon nem fogsz olyan gyakorlatokat végezni, amire még nem állsz készen. Egy térképet viszont kapsz ahhoz, hogyan haladj a céljaid felé.

KINEK AJÁNLOTT?

Ha nincs semmi mozgásszervi betegséged, akkor várunk szeretettel!


  • A gyakorlást vezeti: Pápa Gyöngyvér, a budapesti Mandala jógaoktatója
  • A workshop díja: 5 500 Ft

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A workshopra a Motibro rendszerén keresztül tudsz regisztrálni, és a foglalás csak a részvételi díj befizetését követően lehetséges.

A jegyet legegyszerűbben online vásárolhatod meg, amikor a Motibro felületén jelentkezel az eseményre. Fontos, hogy a jegyvásárlást követően mindenképp jelentkezz be az eseményre, enélkül a foglalásodat sajnos nem tudjuk véglegesíteni.

Ha egy ismerősödet szeretnéd befizetni a saját Motibro fiókodon keresztül, akkor írd meg nekünk üzenetben az ajándékozott nevét és email címét, és mi átvezetjük hozzá a workshop jegyedet, hogy be tudjon jelentkezni!

Természetesen a stúdióban is rendezheted a részvételi díjat, itt készpénzt, bankkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kérünk, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk!

Legegyszerűbben a Motibro felületén jelentkezhetsz ki az eseményről. A regisztrációs díjat csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább 48 órával a workshop kezdési időpontja előtt lemondod a részvételt.

dátum

2024 márc 03
Expired!

időpont

13:00 - 15:00
kategória