Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Ünnepi Nőijóga

Mandala Debrecen, Emese

Ünnepi Nőijóga

NŐNAPI POP-UP GYAKORLÁS

„A márciusi újhold energiáit állítjuk ennek a különleges nőnapi gyakorlásnak a középpontjába.

A tavasz kezdeti fázisában te magad is érezheted, hogy itt az ideje a rendrakásnak, a tisztulásnak és az elengedésnek. A természetben is a sötét téli hónapokból indulunk újra a fény felé. 

Újholdkor érdemes minden olyan dologgal foglalkozni, ami megújít téged, és a megújulás egyik fontos lépése, hogy először helyet csináljunk az újnak. Mi gátolja meg azt, hogy éppen itt és most jelen légy? Testi és lelki szinten mi az, amit erre az időszakra már nem szeretnél magaddal vinni? 

A tavasz szezonálisan adott friss energiái fogják megadni a passzivitás ellenpólusát. 

Az elengedést segítő előrehajlásokkal, a tisztulást támogató csavarásokkal, és az egyre erősödő aktivitásunkat megtámogatandó hátrahajlásokkal megfűszerezett órával várlak.

Indul a tavasz… mint egy éppen kipattanni készülődő rügy, úgy ébredezzünk együtt mi is! :)”

– Emese

KINEK AJÁNLOTT?

A nőijóga a női test és lélek különleges igényeire fókuszál, frissíti és harmonizálja a szervezetet, hozzájárul a kiegyensúlyozott hormonális működéshez, és javítja a közérzetet.⁣ 

Nőijógán mindig az aktuális állapotodnak megfelelően követheted az óravezetést, és teljesen kezdőként is csatlakozhatsz!


  • Időpont: 2024. március 8., péntek 9:00-10:30
  • A gyakorlást vezeti: Emese

A nőnapi programunkhoz érvényes jógabérlettel vagy alkalmi jeggyel csatlakozhatsz, és a részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a Motibron keresztül!

Bár a március 8-i rendhagyó nőijógára bejelentkezés szükséges, a szimpla órarendi alkalmainkhoz továbbra is időpontfoglalás nélkül csatlakozhatsz.

dátum

2024 márc 08
Expired!

időpont

09:00 - 10:30