Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Stresszoldó Jóga workshop

dzsánu sírsászana

Stresszoldó Jóga workshop

FESZÜLTSÉGOLDÁS EGYSZERŰEN

Maga a stresszreakció, csakúgy mint a negatív gondolatok, rendeltetésük szerint hasznosak, mivel ezek a belső válaszreakciók hívják fel a figyelmünket a problémákra és a valós veszélyekre. A társadalmi szabályok és a kondicionált működés következtében azonban sokszor elnyomjuk magunkban azt a természetes válaszreakciót, ami egy adott szituációban létrejön bennünk. Ez feszültséget hoz létre testi és mentális szinten egyaránt, amit aztán hajlamosak vagyunk kifelé projektálni, és így akár egy hétköznapi dolog is újabb „vészreakciót” válthat ki bennünk. 

A testileg és mentálisan raktározott feszültség többek közt folyamatos izomtónus, remegés, kényszermozgások és szorongás formájában lehet jelen. A jóga számos eszköze alkalmas lehet arra, hogy testi szinten például könnyed, laza mozgásokkal felszabadítsuk és kilazítsuk azokat a területeket, amik kiemelten raktározzák a feszültséget. A kilégzés fókuszú legördülések és bizonyos fordított testhelyzetek létrehoznak egy nyugalmi túlsúlyt, amiben az idegrendszer és az elme fokozatosan kikerül a „készenléti” állapotból, és megnyugszik. Számos ülőgyakorlat, valamint saját testünk átmasszírozása hozzásegít egy stabil, földelt állapothoz, amiben megjelenhet az érzés: otthon vagyok a testemben. 

A nyugtató és stresszoldó légzések már kiválthatnak egy mélyebb szintű oldódást a testben és az elmében. A teljes testi és mentális elengedettség elmélyítése (relaxáció) pedig megadhatja azt a töltött és nyugodt állapotot, amiben aztán tudatosabban tudunk rátekinteni azokra az állapotokra és folyamatokra, amik bennünk működnek. 


  • A gyakorlást vezeti: Varga Mátyás, a budapesti Mandala jógaoktatója
  • A workshop díja: 5 500 Ft

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A workshopra a Motibro rendszerén keresztül tudsz regisztrálni, és a foglalás csak a részvételi díj befizetését követően lehetséges.

A jegyet legegyszerűbben online vásárolhatod meg, amikor a Motibro felületén jelentkezel az eseményre. Fontos, hogy a jegyvásárlást követően mindenképp jelentkezz be az eseményre, enélkül a foglalásodat sajnos nem tudjuk véglegesíteni.

Ha egy ismerősödet szeretnéd befizetni a saját Motibro fiókodon keresztül, akkor írd meg nekünk üzenetben az ajándékozott nevét és email címét, és mi átvezetjük hozzá a workshop jegyedet, hogy be tudjon jelentkezni!

Természetesen a stúdióban is rendezheted a részvételi díjat, itt készpénzt, bankkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kérünk, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk!

Legegyszerűbben a Motibro felületén jelentkezhetsz ki az eseményről. A regisztrációs díjat csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább 48 órával a workshop kezdési időpontja előtt lemondod a részvételt.

dátum

2024 ápr 14
Expired!

időpont

14:00 - 16:00
kategória