Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Spárga workshop

Gulyás Anna

Spárga workshop

ÚT A KÉNYELMES ÉS STABIL SPÁRGÁHOZ

angol-francia-aktív-negatív-kézen-falnál-földön

Ha nem is olyan régen, de kitartóan gyakorolsz, egy-egy mozdulatodban biztosan megbújik – csak talán hiányzik még valami.

A gyakorlat, ami összenőtt a hajlékonyság fogalmával, és sokak számára bizonyos mérföldkő is, „cél”, s legszebb esetben motiváció a gyakorlás fenntartásához. Amihez ritkán érkezik valaki rövid s könnyed úton, és tudatosan felépített gyakorlás nélkül – mégis, a legtöbb gyakorló számára elérhető irányról van szó!

A spárga biztonságos eléréséhez sok apró elem összecsiszolása szükséges: a rávezető gyakorlás során megmutatjuk-felkutatjuk azokat az irányokat, amelyekkel lehetővé válhat a könnyedség. Majd az erőt és a koordinációt vesszük magunk mellé, melyek segítenek biztonságban tartani a testet és a tudatot. E hármasság megtartásával pedig különféle irányokból, kutatva és játszva indulunk a cél felé!

Könnyen lehet, hogy nem ugyanaz lesz a siker kulcsa mindenkinél, s nem biztos, hogy már ezen a napon készre csiszolt spárgával a testedben távozol. De ami biztos, hogy itt megtalálhatod azokat az elemeket, amikkel dolgozva, amiket elmélyítve megtalálod a megfelelő irányt és utat a saját tested mélyebb megértése felé.

S ki tudja, talán e kutatásban majd újabb kulcsászanák megfejtései lapulnak…


  • A gyakorlást vezeti: Gulyás Anna táncművész, koreográfus, mozgástanár és a budapesti Mandala jógaoktatója
  • A workshop díja: 6 000 Ft

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A workshopra a Motibro rendszerén keresztül tudsz regisztrálni.

A foglalásodat a részvételi díj befizetésével tudod véglegesíteni, enélkül a jelentkezésedet sajnos nem tudjuk jóváhagyni.

A jegyet legegyszerűbben online vásárolhatod meg, amikor a Motibro felületén jelentkezel az eseményre.

Természetesen a stúdióban is rendezheted a részvételi díjat, itt készpénzt, bankkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kérünk, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk!

Legegyszerűbben a Motibro felületén jelentkezhetsz ki az eseményről. A regisztrációs díjat csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább 48 órával a workshop kezdési időpontja előtt lemondod a részvételt.

dátum

2023 ápr 16
Expired!

időpont

13:30 - 16:30
kategória