Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Mobility workshop

Gulyás Anna

Mobility workshop

EGYENSÚLY – KÖZÉPPONT – A LEGMÉLYEBB ERŐ

Érzem, hogy mit nem érzek.

A jóga gyakorlásában legtöbbször messzi pontok jelentik a kihívást. Nyújtani, engedni a testet mennél nagyobb térben mozdulni. Mi most a másik irányba fordulunk. 

Közeledni, önmagához közel engedni-húzni a testet legalább akkora kihívás, azonban sokszor elfelejtjük megfejteni hogyan is és mit is lehetne segítségül hívni: a központot, a figyelmet, a lélegzet erejét. Pedig az előrehajlások mélyítésében – kompressziós pozíciókban –, fordított- és egyensúlyi helyzetekben elkerülhetetlen ennek a térnek a tudatos és erős használata. 

És mindehhez sokszor csak apró ötletek, kíváncsi kísérletezések, segítő elemek kellenek.

Ebben az irányban fogunk ma dolgozni, hogy közelebb kerülhess olyan ászanákhoz, amiket lehet észre sem veszed, de elkerülsz, vagy csak megengedően nevetve megpróbálsz, majd el is engedsz saját gyakorlásodban.

És ki tudja, lehet sokkal több helyen megbújik benned is az a rejtélyes középvonal, és talán a nap végére a tenyértámaszos egyensúlyok is karnyújtásnyira kerülnek.


  • A gyakorlást vezeti: Gulyás Anna táncművész, koreográfus, mozgástanár és a budapesti Mandala jógaoktatója
  • A workshop díja: 5 000 Ft

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A workshopra a Motibro rendszerén keresztül tudsz regisztrálni, és a foglalás csak a részvételi díj befizetését követően lehetséges.

A jegyet legegyszerűbben online vásárolhatod meg, amikor a Motibro felületén jelentkezel az eseményre. Fontos, hogy a jegyvásárlást követően mindenképp jelentkezz be az eseményre, enélkül a foglalásodat sajnos nem tudjuk véglegesíteni.

Ha egy ismerősödet szeretnéd befizetni a saját Motibro fiókodon keresztül, akkor írd meg nekünk üzenetben az ajándékozott nevét és email címét, és mi átvezetjük hozzá a workshop jegyedet, hogy be tudjon jelentkezni!

Természetesen a stúdióban is rendezheted a részvételi díjat, itt készpénzt, bankkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kérünk, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk!

Legegyszerűbben a Motibro felületén jelentkezhetsz ki az eseményről. A regisztrációs díjat csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább 48 órával a workshop kezdési időpontja előtt lemondod a részvételt.

dátum

2023 okt 08
Expired!

időpont

13:00 - 15:00
kategória