Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Ladder Flow workshop

Gulyás Anna • ladder flow

Ladder Flow workshop

RITMUS • MOZGÁS • ÖRÖM

A workshopon a FLOW gyakorlás új oldalát ismerheted meg: a zeneiségre, annak harmóniájára fókuszáló ászanasort gyakorlunk végig, s míg a gyakorlás zajlik, megélheted az időtlenséget, az ismétlődést, és az ismétlésben megbúvó mély változatosságot.

A könnyed, átmozgató rávezetés alatt saját ritmusodban ébresztheted a testet, majd lassan elkezdjük a figyelmet, s így a lélegzetet is összekötni az órát kísérő dallammal, annak hullámaival.

Majd elindul a sorozat gyakorlása, könnyedén, ám minden helyzetet megismerve a saját testedre szabhatod a mozgást, melyhez újból és újból visszatérünk. A figyelem feladata észrevenni és segíteni a testet az egyre mélyebb, egyre teljesebb kivitelezés felé. Majd visszatér a lélegzet, mint ritmus, s egyre kevésbé állunk meg egyes mozdulatokban, ritkul a külső kontroll, az instrukciók, s a sor egy nagy, lélegző egységgé, egyetlen önmagába visszatérő mozgássorrá finomodik. Így érkezünk el egy együtt rezdülő-mozgó közös csenddé, melyben a figyelem már ténylegesen önmagad felé, a test külső megfigyelőjévé szelídül.

A levezetésben pedig ezt a szemlélődő figyelmet megtartva, lassú, nyugodt, könnyed pózokban figyelheted meg, mi az, amit a test és az idegrendszer kapott és megélt a gyakorlásod alatt.

A flow, habár nem teljesen kezdő gyakorlás, mégis mindenkinek élvezhető gyakorlást ad: a humor és türelem a frusztrációban, a nyugalom a kihívásokban lesz a mottónk.


  • A gyakorlást vezeti: Gulyás Anna táncművész, koreográfus, mozgástanár és a budapesti Mandala jógaoktatója
  • A workshop díja: 7 000 Ft

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A workshopra a Motibro rendszerén keresztül tudsz regisztrálni, és a foglalás csak a részvételi díj befizetését követően lehetséges.

A jegyet legegyszerűbben online vásárolhatod meg, amikor a Motibro felületén jelentkezel az eseményre. Fontos, hogy a jegyvásárlást követően mindenképp jelentkezz be az eseményre, enélkül a foglalásodat sajnos nem tudjuk véglegesíteni.

Ha egy ismerősödet szeretnéd befizetni a saját Motibro fiókodon keresztül, akkor írd meg nekünk üzenetben az ajándékozott nevét és email címét, és mi átvezetjük hozzá a workshop jegyedet, hogy be tudjon jelentkezni!

Természetesen a stúdióban is rendezheted a részvételi díjat, itt készpénzt, bankkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kérünk, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk!

Legegyszerűbben a Motibro felületén jelentkezhetsz ki az eseményről. A regisztrációs díjat csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább 48 órával a workshop kezdési időpontja előtt lemondod a részvételt.

dátum

2023 okt 08
Expired!

időpont

09:00 - 12:00
kategória