Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Haladó Hatha Jóga workshop

baddha kónászana

Haladó Hatha Jóga workshop

ÚT BEFELÉ

Milyen gyakorlás vezethet el a hatha jóga mélyebb és finomabb területeihez? Hogyan vezethet el a testgyakorlás a hatha jóga mudráihoz? 

A mudra gesztust, valamint hermetikusan zárt pecsétet jelent. Ennek a területnek a lényege, hogy megállítsuk az energia és az elme szétszórt, csapongó működését, és behozzuk a központi csatornába, mely által létrejön egy mélyebb szintű stabilitás, és elérhetővé válnak a jóga belső gyakorlatai (antaranga szádhana). A hatha jóga ászanái eredendően a mudrákhoz vezetnek. Ahhoz hogy ez eredményes lehessen, meg kell alapozni a tisztító gyakorlatokban való jártasságot (kriják), fel kell szabadítani a test periférás területeit, megfelelően földelt állapotba kell kerülni (az apána váju helyes működése), és stabilizálni kell a központi tüzet. 

Mindezek után már eredményesen lehet dolgozni azokkal az esszenciális ülő ászanákkal, amik a mudra gyakorláshoz vezetnek, amely alapja a bandha. Mindez befelé vezet. Az energia és az elme központosításának a gyakorlata csak egy erőszakmentes és természetes folyamaton keresztül történhet meg.

KINEK AJÁNLOTT?

Ajánljuk, ha már egy ideje jógázol, és nyitott vagy arra, hogy új perspektívába helyezd a gyakorlásodat.


  • A gyakorlást vezeti: Varga Mátyás, a budapesti Mandala jógaoktatója
  • A workshop díja: 7 000 Ft

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A workshopra a Motibro rendszerén keresztül tudsz regisztrálni, és a foglalás csak a részvételi díj befizetését követően lehetséges.

A jegyet legegyszerűbben online vásárolhatod meg, amikor a Motibro felületén jelentkezel az eseményre. Fontos, hogy a jegyvásárlást követően mindenképp jelentkezz be az eseményre, enélkül a foglalásodat sajnos nem tudjuk véglegesíteni.

Ha egy ismerősödet szeretnéd befizetni a saját Motibro fiókodon keresztül, akkor írd meg nekünk üzenetben az ajándékozott nevét és email címét, és mi átvezetjük hozzá a workshop jegyedet, hogy be tudjon jelentkezni!

Természetesen a stúdióban is rendezheted a részvételi díjat, itt készpénzt, bankkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kérünk, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk!

Legegyszerűbben a Motibro felületén jelentkezhetsz ki az eseményről. A regisztrációs díjat csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább 48 órával a workshop kezdési időpontja előtt lemondod a részvételt.

dátum

2024 ápr 14
Expired!

időpont

09:00 - 12:00
kategória