Fel
Sajtos Ágnes, a stúió vezető jógaoktatója

Sajtos Ágnes


2012-ben végeztem el Budapesten az OKJ Sportoktató képzést és a Mandala Jógastúdiók Kezdő Gerincjóga® oktatóképzését. Nem akartam jógaoktatással foglalkozni, de érdekelt az ászanák anatómiai és élettani háttere, motivált a tánctudásom fejlesztése is, hogy elkezdjem. Kíváncsi lettem, pszichológusként hogyan használhatnám ezt a letisztult rendszert az emberek segítésére, ezért a képzés végén mégis elkezdtem ismerősöknek gerincjógát tartani. Nagyon megszerettem az oktatást, éreztem, hogy hasznos, amit csinálok, és idővel vissza sem akartam térni a pszichológiához. Már nem csak egy praktikus testfejlesztő, feszültségoldó eszközként tekintettem a jógára, mélyebben is meg akartam ismerni. Egy évvel később újra Budapesten találtam magam, elvégeztem a Hatha jóga oktatóképzést is.

2013-ban kezdtem el astangázni. Soha nem voltam erős és talpraesett, az ízületi problémáim miatt biztos voltam benne, hogy szükségem lesz négy-öt évre, mire végig tudom csinálni az első sorozatot, olyan akrobatikusnak tűnt. A mindennapos gyakorlás és a mandalások vezetése hamarabb meghozta az áttörést mint hittem, az első sorozat kényelmes lett, és jött apránként második is. Pápa Gyöngyvér ösztönzésére részt vettem Manju Jois astanga 1. sorozat oktatóképzésén, ez újabb lendületet adott, finomított. Azóta is rengeteg segítséget kapok Gyöngyvértől, megtanultam végre szembenézni számomra félelmetes és lehetetlennek tűnő dolgokkal, és ez az attitűd már nem csak az astanga sorozaton belül jellemző rám. Meghatározó élmény volt számomra minden balatoni Astanga Wonderland tábor, és ott lehettem Manju 2. sorozatos továbbképzésén is.

Visszakanyarodtam az anatómiához is, az Alkalmazott fascia tréner alapképzés és Jóga mozgásterapeuta (Haladó Gerincjóga®) továbbképzés új szemléletmódot adott az oktatásban. Sokkal könnyebben személyre szabom az astanga sorozatokat, hatékonyabb hatha- és gerincjógaórákat tudok felépíteni ezekkel a modern anatómiai ismeretekkel.

Mindig fájt a szívem, hogy Debrecenben nincs Mandala, így amikor megnyílt az első vidéki stúdió, türelmetlenül vártam, hogy valaki létrehozzon egyet itt is. Álmomban sem gondoltam, hogy majd rám vár ez a feladat, miután kinőttük a Dahliát, az első jógatermemet. Köszönöm Gyöngyvérnek és Gergőnek a sok biztatás és támogatást, úgy érzem, szuper (jóga)közösséget építettünk a város szívében!

KÉPZETTSÉGEK


KAPCSOLAT

Sajtos Ágnes debreceni jóga oktató

Sajtos Ági
0630 740 1637

info@mandalajogadebrecen.hu

A debreceni Mandala Jógastúdió email címe Facebook ikon Pinterest ikon Youtube ikon Pinterest ikon

A recepció a jógaórák előtti fél órában tart nyitva.

Blog ›

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 2 400 Ft

BÉRLETEK:
5 alkalmas: 10 500 Ft
10 alkalmas: 18 000 Ft
1 havi: 18 000 Ft
3 havi: 48 000 Ft

Akciók, fizetési lehetőségek és kedvezmények ›

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Online fizetés barionnal

STÚDIÓINK

Mandala Jóga Debrecen
4025 Debrecen, Piac u. 45-47. (térkép)

Mandala Jóga Deáktér
Mandala Jóga Nyugati
Mandala Jóga Liget
Mandala Jóga Pécs


Adatvédelmi tájékoztató
© Dahlia Jóga Egyesület