Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Varjú Anett

Varjú Anett jógaoktató

Varjú Anett

jógaoktató

2014-ben kezdtem jógázni, először azért, hogy átmozgassam magam a napi 8 órás irodai munka mellett. Az első néhány gerincjóga órán a hegytartás jelentette a legnagyobb kihívást, és a gyakorlások után olyan helyeken volt izomlázam, ahol nem is gondoltam volna, hogy lehet. Néhány hónap után dinamikusabb órákra kezdtem el járni, ahol elkezdtem megismerkedni az astanga első sorozatának ászanáival. Azóta is elsősorban astangát gyakorlok, ez az, ami kikapcsol, amitől egészségesebbnek érzem magam, ami egyensúlyban tart, amiben folyamatosan fejlődhetek, és ami után mindig – hol fáradtabb, hol energikusabb – mosollyal az arcomon folytatódik a nap.

A Mandala Jógastúdiók Kezdő Gerincjóga oktatóképzésére először azért jelentkeztem, hogy a saját tudásomat fejlesszem, de miután lehetőséget kaptam az oktatásra, úgy éreztem, innentől ezzel szeretnék foglalkozni. Nagy örömet jelent, ha valaki mosolyogva jön ki az óráról, és úgy tér vissza, hogy jobban érzi magát, vagy később örömmel újságolja, amikor először leért a sarka hegytartásban, vagy először sikerült egyedül a fejenállása. Azóta – szintén a Mandalánál – elvégeztem az Astanga 1. sorozat oktatóképzést, és több astanga workshopon és táborban vettem részt Pápa GyöngyvérNémeth Gergő, David Swenson és Kino MacGregor vezetésével, hogy kibővítsem a gyakorlással és oktatással kapcsolatos tapasztalataimat.

Folyamatosan próbálom naprakészen tartani és továbbfejleszteni a jógával kapcsolatos tudásomat. Ennek jegyében elvégeztem a Haladó Gerincjóga és Mobility tréning továbbképzést, hogy még többet, jobban, személyre szabottabban tudjak segíteni a gyakorlóknak. Részt vettem a Hatha jóga és Meditáció oktatóképzésen, hogy átfogó keretbe rendezzem a jógával kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteimet. A Hatha Flow képzésen pedig további inspirációkat gyűjtöttem a saját gyakorlásomhoz és az oktatáshoz. De a tanulás sosem áll meg…

 

Végzettségek

2019
Mobility Tréning, Mandala Jógastúdiók
2019
Flow Jóga oktatóképzés, Mandala Jógastúdiók
2019
Meditáció oktatóképzés, Mandala Jógastúdiók
2018
Kino MacGregor Astanga workshop, Budapest
2017
David Swenson Astanga workshop, Budapest
2017
Hatha Jóga oktatóképzés, Mandala Jógastúdiók
2017
Haladó Gerincjóga oktatóképzés, Mandala Jógastúdiók
2016
Astanga Jóga 1. sorozat oktatóképzés, Manju Jois & Mandala Jógastúdiók
2014
Kezdő Gerincjóga oktatóképzés, Mandala Jógastúdiók