Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Kiss Nóri

Kiss Nóri jógaoktató

Kiss Nóri

jógaoktató

A jógával először egy magazin oldalán találkoztam, ahol néhány alapgyakorlatot mutattak be, majd azt követte egy könyv, ami többnyire szintén az ászanákra épült. Viszont éreztem, hogy csak a könyv alapján nehéz lesz egy folyamatos gyakorlatsort összeállítani, ugyanis mindig elolvasni a leírást, és azt kipróbálni kicsit körülményes. Ez körülbelül hat éve volt, majd eljutottam egy kis lakásstúdióban tartott hormonjóga órára, ahol a gyakorlatban is megismertem az alapászanákat, azonban ez az óratípus nem volt teljesen az én világom.

Szerencsémre néhány hónappal később az akkori lakótársam elhívott egy szombat reggeli hatha jógaórára a Mandalába. Örömmel mentem, kíváncsi voltam rá, hiszen már előtte is ismerkedtem a jógával. Majd belecsöppentem a péntek délutáni mysore astanga világába, és magával ragadott a hangulat, bár egyelőre elképzelni sem tudtam, hogyan csinálják a többiek azt a sok furcsa pózt.

Később többször, és egyre rendszeresebben visszatértem a Mandalába, mert úgy éreztem, megtaláltam a helyemet és azt a mozgásformát, amit szívesen végeznék. Ági és Anett segítségével egyre inkább elmélyültem a gyakorlásban, majd 2019-ben elvégeztem az első kezdő Gerincjóga oktatói képzésemet, amit elsősorban a saját gyakorlásom rendszerezése, fejlesztése miatt kezdtem el. Nagyon sokat adott a képzés, hála Gyöngyvérnek és az ottani kiváló oktató csapatnak is. 2022 nyarán elvégeztem a Hatha jóga oktatóképzést is a pesti Mandala Jógastúdiók szervezésében.

Mostanra éreztem úgy, hogy eljött az ideje annak is, hogy ezt a tudást és a jóga szeretetét másokkal is megosszam. Így nagy örömömre szolgál, hogy a Mandala oktatói csapatának tagja lehetek, és a közös gyakorlások mellett nekem is van lehetőségem itt órát tartani.

Végzettségek

2023
Traumatudatos Jógaoktatás továbbképzés, Mandala Jógastúdiók
2023
Mobility Tréning, Mandala Jógastúdiók
2022
Hatha jóga oktatóképzés, Mandala Jógastúdiók
2020
Astanga jóga 1. sorozat oktatóképzés, Mandala Jógastúdiók
2019
Kezdő Gerincjóga oktatóképzés, Mandala Jógastúdiók