Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Csüllög Dóra

Dr. Csüllög Dóra

Csüllög Dóra

jógaoktató

A testmozgás mindig nagyon fontos volt számomra. Korábban futottam, aerobikoztam, most pedig rendszeresen biciklizek, túrázok és persze jógázok. A gimnáziumi éveim óta foglalkozom rendszeresen a jógával, ami először még csak videókon volt elérhető számomra, majd egyetemista koromban végre csoportos órákra is eljutottam a Mandala Jógastúdióba. 

Számomra a jóga jelenti az érzést, amikor a mindennapi problémák és a külvilág megszűnnek létezni, amikor körülölel a nyugalom, és minden egyensúlyba kerül. A rendszeres gyakorlás nem csak fizikálisan, de mentálisan is fejlesztett, mintha a mélyen fekvő, ritkán használt izmok mellett a mélyen fekvő, eddigi ismeretlen idegpályák is működésbe lépnének.

Sokat fejlődtem a kezdetek óta, és a mandalás gyakorlások igazi flow-élménye közepén egyszer csak megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy mélyebben bele szeretném ásni magam a jóga filozófiai és mozgásos részébe is. Így végeztem el a hatha jóga oktatói képzést Budapesten. 

A képzést követően nem sokkal pedig óriási lehetőséget kaptam, és a Mandala oktatói közé kerülhettem, így most már a szőnyeg mindkét oldalán találkozhatunk!

Végzettségek

2023
Hatha Jóga oktatóképzés, Mandala Jógastúdiók