Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Mandala Szülinap #9

mandala szülinap

Mandala Szülinap #9

KILENC ÉVESEK LETTÜNK!

Kilenc éve jógázunk együtt a Piac utca belső udvarában. Szinte hihetetlen, hogy mennyi közös emlék és gyakorlás köt össze bennünket a 2015-ös megnyitónk óta.

Közel egy évtized alatt a szimpla jógaóráink mellett számtalan hétvégi workshopot és pop-up gyakorlást, ingyenes és jótékonysági programokat, valamint három oktatóképzést is tartottunk a Mandalában. Már az első két évünkben annyian csatlakoztatok hozzánk, hogy ki kellett bővítenünk a stúdiót, és a mai napig előfordul, hogy egy-egy jógaórán előkerülnek a raktárból a pótmatracok, hogy mindenkinek helyet tudjunk biztosítani. Hálásak vagyunk a bizalmatokért!

A kilencedik születésnapunk alkalmából ismét a törzsvendégeink számára készülünk egy ingyenes, zártkörű programmal, hiszen legfőképp a ti kitartó gyakorlásotoknak és elkötelezettségeteknek köszönhetően van mit ünnepelnünk! 

Büszkeséggel tölt el bennünket, ha egy-egy rendhagyó esemény végén vállon veregethetjük egymást az oktatói csapattal, hogy „ez jól sikerült, megint milyen sokan eljöttek!” De a legnagyobb öröm számunkra mégis az, hogy egyre többen vagytok, akiknek nincs szüksége különleges eseményre vagy ünnepnapra. Számotokra természetes, hogy a szimpla hétköznapokon is itt a helyetek, és egyszerűen csak hazajártok a stúdióba.

Köszönjük, hogy velünk jógáztok! 


SZÜLINAPI JÓGA & BRUNCH • 2024. május 11-én:

  • 9:00-10:30 // Hatha Jóga • Emese // kisterem
  • 9:00-10:30 // Vezetett Astanga • Ági // nagyterem
  • 11:00-től kvízjáték és közös brunch
  • 12:30 körül tombolahúzás tortázás és növényvásár a stúdióban

Minden program ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A jógaórákon csak korlátozott számú férőhelyet tudunk biztosítani a legaktívabb gyakorlóink számára, de 11:00-től mindenkit szeretettel várunk, aki rendelkezik érvényes jógabérlettel!

Ha az elmúlt fél évben legalább 20 alkalommal eljöttél hozzánk órára, akkor küldünk neked egy szülinapi ajándékjegyet a Motibron keresztül. A szülinapi ajándékjegy birtokában már regisztrálhatsz is az ünnepi hatha vagy astanga gyakorlásra.

Az ingyenes szülinapi jegyet mi adjuk hozzá Motibro fiókodhoz legkésőbb május 1-ig, amiről emailben is értesítünk. Az ajándékjegy a május 11-i jógaórákra szól, más jógaórára nem lehet felhasználni.

Ha ott leszel az afterpartin, akkor kérünk, hogy a szülinapi brunchra is jelentkezz be (ehhez nem szükséges az ajándékjegy)!

dátum

2024 máj 11
Expired!

időpont

09:00 - 15:00