Fel
Nagy Bernadett debreceni jógaoktató

Nagy Bernadett


Jógaórára gyógytornász javaslatára látogattam el. Stresszoldó jógával kezdtem Sajtos Áginál, aki látta rajtam, hogy talán a dinamikusabb órán kevésbé nézegetném az órát. Kicsit győzködött, mire végre elmentem astangázni. Féltem tőle, úgy gondoltam, hogy az biztosan nagyon nehéz. Az is volt! Fura hangos légzés, sok napüdvözlet, előrehajlások, egyensúly gyakorlatok, csavarások… emelések, átugrások. Teljesen el voltam veszve. Hogy lehet másfél óra alatt ennyi mindent csinálni!? Nagyon fárasztó volt, de szép lassan heti egyről, 2-3-4-re emelkedett a jógázásaim, astangázásaim száma.

Hozzászoktam, és elmaradt a jóga mellől a futás. Fejlődöm, és ezt nagyon élvezem. Megkapom a befelé figyelést, a jelen pillanat átélését és a hátrahagyni a napot érzést. Ezt a futásban is szerettem, de ennél több a jóga. Érdekelt az ászanák testre gyakorolt hatása, melyiknek mi a haszna, hogy csináljam jól, jobban. A tudás iránti vágy sarkallt, hogy elvégezzek egy alapozó tanfolyamot, ez volt a Mandala Gerincjóga® oktatóképzése. Sokat tanultam, nagyon jó oktatóktól, különösen Spala Korinnától, aki a képzés lelkes vezető oktatója volt. A tanultak hatására jobban tudok figyelni a testemre, az ászanák helyes kivitelezésre saját gyakorlásomban. Foglalkoztat a test, légzés, szellem, lélek egymást erősítő hatása a jógában, és befolyása a tudatra. Nyáron részt vettem az astanga táborban, ahol nagyon intenzív és komplex élményt kaptam.

Időközben nagyon megkedveltem a kevésbé dinamikus órákat is, rendszeresen járok hathára, az otthoni gyakorlásomban is könnyen engedem el az astanga sorozatot, és alkalmazom a gerincjóga alapokat és a hatha jógát. Bizonyos ászanák nagy kihívás elé állítanak, ezért igyekszem fejleszteni magam és az óráimra ellátogatókat is. Úgy éreztem, ehhez még több anatómiai alapra van szükségem, ezért most elkezdtem a mozgásterapeuta képzést (Haladó Gerincjóga® továbbképzés), ahol nagyon sok új impulzust kapok Pápa Gyöngyvértől.

KÉPZETTSÉGEK


KAPCSOLAT

Sajtos Ágnes debreceni jóga oktató

Sajtos Ági
0630 740 1637

info@mandalajogadebrecen.hu

A debreceni Mandala Jógastúdió email címe Facebook ikon Pinterest ikon Youtube ikon Pinterest ikon

A recepció a jógaórák előtti fél órában tart nyitva.

Blog ›

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 1 600 Ft

BÉRLETEK:
5 alkalmas: 7 500 Ft
10 alkalmas: 13 000 Ft
1 havi: 13 200 Ft
3 havi: 35 000 Ft

Akciók, fizetési lehetőségek és kedvezmények ›

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Online fizetés barionnal

STÚDIÓINK

Mandala Jóga Debrecen
4025 Debrecen, Piac u. 45-47. (térkép)

Mandala Jóga Deáktér
Mandala Jóga Nyugati
Mandala Jóga Liget
Mandala Jóga Újbuda
Mandala Jóga Szeged
Mandala Jóga Pécs


Adatvédelmi tájékoztató
© Dahlia Jóga Egyesület