Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Tematikus Nőijóga gyakorlások

Tematikus Nőijóga gyakorlások

CIKLUSRA HANGOLT GYAKORLÁSOK

Júniusban egy háromhetes nőijóga gyakorlássorozatot indítunk Emesével!

A nőijóga a női test és lélek különleges igényeire fókuszál, frissíti és harmonizálja a szervezetet, hozzájárul a kiegyensúlyozott hormonális működéshez, és javítja a közérzetet.⁣ Most három héten keresztül olyan területekre helyezzük a fókuszt a hétfő esti közös gyakorlásokon, amiknek a segítségével jobban érezheted magad a testedben.

NYÁRI NŐIJÓGA GYAKORLÁSOK hétfőnként 19 órától:

„Ezen a három nyári estén összehangoljuk a tested igényeit a jógagyakorlásoddal.

Ha még kezdő gyakorló vagy, akkor itt a helyed, hiszen eszközös és puha gyakorlásokra számíthatsz. Ha már régebb óta gyakorolsz, szintén várlak, mert az önmagunkkal való törődés a testünk, azon belül is a női ciklusunk megismerésén keresztül vezet.”


Jóga a premenstruáció és menstruáció időszakában
2024. június 17., hétfő 19:00-20:30

Nyáron talán kevesebbet küzdünk a ciklusunk sötétebb oldalával, azaz a menstruáció előtti időszak feszültebb érzeteivel. Ilyenkor az jelenthet nehézséget, hogy megengedjük magunknak a pihenést, hiszen a hosszabb nappalok, a több programlehetőség nem kedvez a lelassulásnak és az elcsendesedésnek.

Ezen a hétfő estén a figyelem fókuszálásának képességét mélyítjük el hosszabban kitartott, passzívabb nyújtásokban, persze kellő átmozgatást követően.


Jóga a follikuláris fázisban és ovuláció időszakában
2024. június 24., hétfő 19:00-20:30

A melegebb hónapok a megérkezést jelenthetik a termékenység minőségébe. Ez az a minőség, ahol nyitottabb lehetsz a dinamikusabb mozdulatokra, ugyanakkor a lágyság és befogadás jelenlétét is érezheted jógázás közben.

Kreatív flow gyakorlás következik ezen az órán, ahol az átmenetek mindig pici megállót jelentenek a befelé figyeléshez.


Földtől az égig
2024. július 1., hétfő 19:00-20:30

A dualitás megélése, a nyitás és befelé fordulás minőségének jelenléte, és azok integrálása az egyhangú kihívásokkal operáló hétköznapokba fontos esszenciája lehet az egészséges női működésnek.

A talajhoz közel indulunk, érezzük a megtámasztását, és használjuk is a stabilitásunk megéléséhez. Fokozatosan melegítjük át a testet az álló gyakorlatokhoz, az egyensúlygyakorlatokban megéljük a rugalmasságot az elménkben, a napüdvözleteken keresztül pedig a testünkben.

Ez a dinamika segíthet megérkezni a lelassuláshoz, ami a nyári időszak felfokozott üteméhez talán még jobban kívánatos, mint máskor.


▶︎ A gyakorlást vezeti: Emese

A háromalkalmas tematikus nőijógán részt vehetsz érvényes jógabérletettel és alkalmi jeggyel is. Ha szeretnél, nyugodtan ugorj be akár csak egy-egy órára is!

dátum

2024 jún 17

időpont

19:00 - 20:30
kategória