Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Mandala Szülinap #8

mandala szülinap

Mandala Szülinap #8

NYOLC ÉVESEK LETTÜNK!

Nyolc éve jógázunk együtt a Piac utca belső udvarában. Hihetetlen, hogy mennyi minden történt itt, és köt össze bennünket a 2015-ös megnyitónk óta! 

Az elmúlt nyolc év alatt a szimpla jógaóráinkon túl számtalan hétvégi workshopot és pop-up gyakorlást, ingyenes programokat, valamint három oktatóképzést is tartottunk a Mandalában. Már az első két évünkben annyian csatlakoztatok hozzánk, hogy ki kellett bővítenünk a stúdiót, és a mai napig előfordul, hogy egy-egy jógaórán előkerülnek a raktárból a pótmatracok is, hogy mindenkinek helyet tudjunk biztosítani. Nagyon hálásak vagyunk a sok közös gyakorlásért és a bizalmatokért!

A tavalyi eseményhez hasonlóan a nyolcadik szülinapunk alkalmából is kifejezetten a törzsvendégeink számára készülünk egy ingyenes zártkörű programmal, hiszen legfőképp a ti kitartó gyakorlásotoknak és elkötelezettségeteknek köszönhetően van mit ünnepelnünk! Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen sokan vagytok, akik hétről hétre rendszeresen visszatértek hozzánk jógázni. Köszönjük, hogy jó és rossz időkben is itt vagytok, és velünk gyakoroltok!


SZÜLINAPI PROGRAMUNK • 2022. május 13-án:

  • 9:00-10:30 // HATHA JÓGA • Emese // kisterem
  • 9:00-10:30 // VEZETETT ASTANGA • Ági // nagyterem
  • 11:00-től tombolahúzás, közös piknik és növényvásár a teraszon

Minden program ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A jógaórákon csak korlátozott számú férőhelyet tudunk biztosítani a legaktívabb gyakorlóink számára, de a tombolahúzásra és piknikre mindenkit szeretettel várunk, aki rendelkezik érvényes jógabérlettel!

Ha az elmúlt fél évben legalább 20 alkalommal eljöttél hozzánk órára, akkor nemrég küldtünk neked egy szülinapi ajándékjegyet a motibron keresztül. Az ajándékjegy a május 13-i jógaórákra szól, így ennek birtokában akár már most is regisztrálhatsz az ünnepi hatha vagy astanga gyakorlásra!

Ha ott leszel, akkor kérünk, hogy a szülinapi piknikre is jelentkezz be (ehhez nem szükséges az ajándékjegy)!

dátum

2023 máj 13
Expired!

időpont

09:00 - 15:00