Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Csípőmobility workshop

Pápa Gyöngyvér

Csípőmobility workshop

VIDD HAZA A SZABAD MOZGÁST!

A mobility egy komplex mozgásfejlesztést jelent, erősíti és nyújtja az izmainkat – és ami a legfontosabb: az új mozgástartományt megtanítja az idegrendszered számára.

Ez az integráció az, ami tartóssá teszi a jógaszőnyegen elért eredményeket, és ezzel változnak meg a hétköznapi mozgásmintáink is.

A csípő mobilitása a szabad mozgás egyik alapfeltétele, hiszen a medence, a lábak és a gerinc szabad mozgásában elengedhetetlen. A workshopon aktív nyújtásokkal, mobility és integrációs gyakorlatokkal fejlesztjük a csípőt a főbb mozgásirányokban.

Ha folytatod a gyakorlást az Alkarállás variációk workshopon is, akkor kipróbálhatod az új mozgástartományokat fordított testhelyzetben is.

KINEK AJÁNLOTT?

A mobility gyakorlatokban azt szeretem, hogy kezdők és haladók is dolgozhatnak egy csoportban, mindenki a saját szintjének megfelelően. Ha nincs semmi mozgásszervi betegséged, akkor várunk szeretettel!


  • A gyakorlást vezeti: Pápa Gyöngyvér, a budapesti Mandala jógaoktatója
  • A workshop díja: 5 000 Ft

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A workshopra a Motibro rendszerén keresztül tudsz regisztrálni, és a foglalás csak a részvételi díj befizetését követően lehetséges.

A jegyet legegyszerűbben online vásárolhatod meg, amikor a Motibro felületén jelentkezel az eseményre. Fontos, hogy a jegyvásárlást követően mindenképp jelentkezz be az eseményre, enélkül a foglalásodat sajnos nem tudjuk véglegesíteni.

Ha egy ismerősödet szeretnéd befizetni a saját Motibro fiókodon keresztül, akkor írd meg nekünk üzenetben az ajándékozott nevét és email címét, és mi átvezetjük hozzá a workshop jegyedet, hogy be tudjon jelentkezni!

Természetesen a stúdióban is rendezheted a részvételi díjat, itt készpénzt, bankkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kérünk, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk!

Legegyszerűbben a Motibro felületén jelentkezhetsz ki az eseményről. A regisztrációs díjat csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább 48 órával a workshop kezdési időpontja előtt lemondod a részvételt.

dátum

2023 júl 09
Expired!

időpont

10:00 - 12:00
kategória