Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Alkarállás workshop

Pápa Gyöngyvér

Alkarállás workshop

PINCSA MAJÚRÁSZANA VARIÁCIÓK

Nagyon szeretem a fordított testhelyzeteket, mert egy új világba vezetnek a jóga gyakorlásában.

Ha fejjel lefelé vagyunk, akkor megváltozik a nézőpontunk, felcserélődnek az irányaink, és az idegrendszerünk egy új, izgalmas tanulási helyzetbe kerül.

Ezen a workshopon a fejenállástól lépünk tovább az alkaron való egyensúlyozás világába. Az alkarállás stabil alapjaival kezdjük a gyakorlás: a váll mobilitásának és erejének fejlesztésével, valamint az egyensúly megértésével. Erre a stabil alapra támaszkodva pedig elindulhat a kísérletezés és szabad mozgás.

KINEK AJÁNLOTT?

Az alkarállásokhoz nem kell különösebb erő vagy hajlékonyság. Ha már fal mellett kis segítséggel fel tudsz lendülni, vagy a fejenállásod stabil, akkor gyere bátran!


  • A gyakorlást vezeti: Pápa Gyöngyvér, a budapesti Mandala jógaoktatója
  • A workshop díja: 5 000 Ft

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A workshopra a Motibro rendszerén keresztül tudsz regisztrálni, és a foglalás csak a részvételi díj befizetését követően lehetséges.

A jegyet legegyszerűbben online vásárolhatod meg, amikor a Motibro felületén jelentkezel az eseményre. Fontos, hogy a jegyvásárlást követően mindenképp jelentkezz be az eseményre, enélkül a foglalásodat sajnos nem tudjuk véglegesíteni.

Ha egy ismerősödet szeretnéd befizetni a saját Motibro fiókodon keresztül, akkor írd meg nekünk üzenetben az ajándékozott nevét és email címét, és mi átvezetjük hozzá a workshop jegyedet, hogy be tudjon jelentkezni!

Természetesen a stúdióban is rendezheted a részvételi díjat, itt készpénzt, bankkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Kérünk, hogy amint megtudod, hogy mégsem tudsz velünk tartani, azt a lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk!

Legegyszerűbben a Motibro felületén jelentkezhetsz ki az eseményről. A regisztrációs díjat csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, ha legalább 48 órával a workshop kezdési időpontja előtt lemondod a részvételt.

dátum

2023 júl 09
Expired!

időpont

13:00 - 15:00
kategória