Barion Pixel
+36 30 740 1637 Recepció nyitva: a jógaórák előtti fél órában

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

1. Üzemeltetői adatok, információk

Cégnév: Dahlia Jóga Egyesület

Székhely: 4026 Debrecen, Darabos utca 12, 8/46

Panaszkezelés cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 12, 8/46

Adószám: 18645479-1-09

Nyilvántartási szám: 09-02-0004564

Kibocsátó cégbíróság, okmányiroda: Debreceni Törvényszék

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: folyamatban

Szerződés nyelve: Magyar

Ügyfélszolgálat:

Elektronikus levelezési cím: info@mandalajogadebrecen.hu

Telefonos elérhetőség: +36 30 7401637

Megrendelések feldolgozása hétköznapokon történik: 9-15 óra között

Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban megadva: 1-5 munkanap

Webáruház domain: mandalajogadebrecen.hu

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megvásárolható termékek körét a http://mandalajogadebrecen.hu honlapon működő webáruház menüben érheti el.

3. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

A http://www.mandalajogadebrecen.hu honlapon a debreceni Mandala Jógastúdióban felhasználható bérletek, minitanfolyam belépők vásárolhatóak.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját.

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

4. Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül lehetséges, a rendeléshez szükséges adatok: név, e-mail cím, telefonszám, cím (irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó).

5. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 15 óráig. A megrendelés

feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja a rendelést, amelyben tájékoztatjuk az átvétel módjáról. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-5 munkanapon belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén, visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségek egyikén.

6. Rendelés menete

 1. A weboldalon jelenleg egyszerre egy terméket tud megvásárolni. A termék kiválasztása után kattintson az alatta található “Vásárlás” gombra!
 2. Vásárlás befejezése: Itt kell megadni a személyes adatait (név, e-mail cím, cím telefonszám). Az adatok megadása és a rendelési feltételek elfogadása (miután azokat megismerte) után kattintson a “Tovább” gombra. Ha minden kötelező adat ki van töltve, akkor továbblép az előnézeti oldalra. Adatbevizetli hiba esetén a hiányzó mezőket megjelöljük, amíg nincsenek kitöltve, nem tud továbblépni.
 3. Az előnézeti oldalon ellenőrizze az adatokat és az összeget. Ha mindent rendben talál, kattintson a “Fizetés” gombra.
 4. Jelenleg Barion rendszeren keresztül tud fizetni bankkártyával vagy barion e-pénzzel. A fizetéshez átirányítjuk a Barion oldalára (barion.com).
 5. A megrendelés elküldését követően a megadott e-mail címre visszaigazolást kap a megrendelés rendszerünkbe történő beérkezéséről.
 6. A beérkezett megrendelését e-mailen minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!
 7. A termék átvétele: A webáruházban megrendelt termékeket személyesen tudja átvenni a Mandala Jógastúdióban (4025 Debrecen, Piac utca 45-47). A rendeléskor megjelölt kedvezményekre való jogosultságát az átvételkor ellenőrizzük. Amennyiben nem jogosult a megjelölt kedvezményre, a különbözetet átvételkor készpénzben tudja rendezni.

7. Online Bankkártyás Fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

8. Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. Az elállási/felmondási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Dahlia Jóga Egyesület. 4026 Debrecen, Darabos u. 12, 8/47., e-mail: info@mandalajogadebrecen.hu.

Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta. (https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1400045.kor

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:

 • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.
 • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra.
 • Romlandó vagy minőségét rövid ideit megőrző termékek.
 • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.
 • Olyan zárt csomagolású termékek esetén amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza.

9. Adatkezelési nyilatkozat

A mandalajogadebrecen.hu domain néven üzemelő webáruház adatait a Dahlia Jóga Egyesület kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges annak érdekében, hogy a megrendelések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez megadandó adatok

 • név
 • e-mail cím
 • telefonszám
 • irányítószám
 • település
 • utca, házszám
 • emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

Statisztikai adatok

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezen adatokat a Dahlia Jóga Egyesület kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A Dahlia Jóga Egyesület által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. A Google Analytics adatkezelési irányelvei megismerhetőek a http://www.google.com/analytics weboldalon.

Megrendelés adatai

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Dahlia Jóga Egyesület a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra (5 év). Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén. Az adatok törlése az igény beérkezését követően 10 munkanapon belül megtörténik. Az adatbeviteli hibák javítása a megrendelés elküldését megelőzően lehetséges. A megrendelés elküldését követően ügyfélszolgálati elérhetőségeinken kérhető az adatbeviteli hibák javítása.

10. Jogorvoslattal élhet

Panasszal élhet ügyfelünk, közvetlen az Ügyfélszolgálatnál ahol a rendelési azonosító megadása mellet, kérjük részletezze kifogásait.

Ügyfélszolgálat:

Posta cím: 4026 Debrecen, Darabos utca 12, 8/46

E-mail: info@mandalajogadebrecen.hu

Telefon: +36 30 7401637 (munkanapokon 9-15 óráig)

Továbbá fordulhat a:

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testülethez

Posta cím: 4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.

E-mail: bekelteto@hbkik.hu

Teleon: 52-500-710, 52-500-745

Fax: 52-500-720

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Telefon: +36 (1) 391-1400

Fax: +36 (1) 391-1410

URL: http://naih.hu

11. Egyéb rendelkezések, információk

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Dahlia Jóga Egyesület általános szerződési feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát.

Jelen dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide.

12. Elállási/felmondási nyilatkozat minta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett:

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása:

Debrecen, 2016.07.20.