Fel
Pataki János debreceni jógaoktató

Pataki János

Pataki János debreceni jógaoktató
A keleti filozófiák és kultúrák már gyerekkoromban is érdekeltek. Ezek fizikai szinten harcművészetek és küzdősportok formájában nyilvánultak meg, bár melegítések és nyújtások során - utólag realizálva - több ászanát is használtam már korábban. Egyéb sportokat is űztem folyamatosan, majd a természetes gyógymódokkal való ismerkedésem során vált nyilvánvalóvá, hogy behatóbban kell a jógát és annak alapjait is tanulmányoznom. Egy ideig csak húztam-halasztottam a dolgot, mert ez a terület akkoriban még túl komplexnek tűnt számomra.

Aztán rászántam egy (természetesen a lakhelyemhez legközelebb eső) kezdő hatha csoport látogatására magam, ami nagyon kellemes élmény volt. Rávilágított, hogy a jóga energetikai és fizikai átmozgatás szempontból is jóval másabb és hasznosabb sok egyéb mozgásformánál, bár a nagyon kezdő részek - bevallom őszintén - néha untattak.

Az astangáról egy akkor már jó ideje gyakorló kedves ismerősöm mesélt, többek között, hogy intenzív és fel kell ám kötni hozzá a nadrágszíjat, épp ezért nagyon felcsigázott. Nem mertem ’csakúgy’ elmenni órára, de lelkesen figyeltem a minitanfolyamokat, és az első adandó alkalommal már ott is feszengtem a matracon. Itt már kezdtem megízlelni a vákuumot, ami többek szerint is jellemzi ezt az irányzatot, és végül be is szippantott a kezdeti heti 1-2 alkalom után. A fix sorozat hatékonyabb elmélyülést, a manuális segítségekre helyezett hangsúly pedig jóval áthatóbb fejlődést tesz lehetővé számomra.

Az oktatóképzést a Mandala központban a saját gyakorlásom elmélyítése végett kezdtem el, bár korábban is előfordult, hogy segítgettem akinek tudtam. Ezt manapság is valami hasonlónak fogom fel, egy közös eseménynek a tanulás és az önmegismerés néhol tükörsima, néhol pedig göröngyökkel teli útjain.


KÉPZETTSÉGEK


KAPCSOLAT

Sajtos Ágnes debreceni jóga oktató

Sajtos Ági
0630 740 1637

info@mandalajogadebrecen.hu

A debreceni Mandala Jógastúdió email címe Facebook ikon Pinterest ikon Youtube ikon Pinterest ikon

A recepció a jógaórák előtti fél órában tart nyitva.

Blog ›

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 2 400 Ft

BÉRLETEK:
5 alkalmas: 10 500 Ft
10 alkalmas: 18 000 Ft
1 havi: 18 000 Ft
3 havi: 48 000 Ft

Akciók, fizetési lehetőségek és kedvezmények ›

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Online fizetés barionnal

STÚDIÓINK

Mandala Jóga Debrecen
4025 Debrecen, Piac u. 45-47. (térkép)

Mandala Jóga Deáktér
Mandala Jóga Nyugati
Mandala Jóga Liget
Mandala Jóga Pécs


Adatvédelmi tájékoztató
© Dahlia Jóga Egyesület