Fel

TE IS LEHETSZ HATHA JÓGAOKTATÓ!

Államilag elismert képzési program: Hatha jóga instruktor (SzPk-00177-17-03 4 03 3 /M-01) – tradicionális hatha jóga szakirány Nemzetközi Yoga Alliance RYT200 tanúsítvánnyal

Kezdési időpont: 2018. április 7.

Államilag elismert képzési program Nemzetközi Yoga Alliance RYT200 tanúsítvány 100% pénzvisszafizetési garanciaLegfontosabb információk

TANFOLYAM FELÉPÍTÉSE

A képzés három részből áll: 10 hétvégi tanfolyami nap + 5 napos elvonulás + szakmai gyakorlat (óralátogatás)

TANFOLYAMI NAPOK

2018. április 7., április 22 (vasárnap)., május 5., május 12., május 26., június 9., június 23., július 7., július 21., augusztus 4. (kb. kéthetente szombatonként 9.00-17.00). Elvonulás időpontja: 2018. augusztus 29 - szeptember 2. (Helyszín: Piliscsaba)

HELYSZÍN

Mandala Jóga Debrecen

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Érettségi végzettség, Foglalkozás-egészségügyi alkalmasság, legalább három év jógafoglalkozáson való igazolt részvétel vagy jóga gyakorlatok bemutatása felvételi eljárás keretében.

Fontos! A vizsgálat kizárólag foglalkozás egészségügyi szakembernél végezhető el. Háziorvos, üzemorvos vagy sportorvos által kiállított igazolást nem áll módunkban elfogadni.
Formanyomtatvány az foglalkozás-egészségügyi alkalmasságihoz

A modern, Nyugaton elterjedt jóga tulajdonképpen a tradicionális jógának egy szűkebb megközelítése, amit hatha jógának hívnak. A jóga legtöbb formája inkább bölcselet, míg a hatha jóga foglalkozik mozgással, mentális gyakorlatokkal, életmóddal is.

A hatha jógának számos irányzata létezik, a hatha jóga oktatóképzés pedig azokat az alapokat tartalmazza, amelyek bármely irányzat oktatásához szükségesek, azonban rendszerfüggetlen jógafoglalkozások vezetésére is felkészít.


A képzés vezetői:

Malik Tóth István
hatha jóga gyakorlások, oktatásmódszertan, jógafilozófia, pránájáma, meditáció
Pápa Gyöngyvér
ászanaelemzés, anatómia, oktatásmódszertan
Sajtos Ági
ászanaelemzés, hatha jóga gyakorlások, oktatásmódszertan

Témák a tanfolyam anyagából

HATHA JÓGA ALAPOK

hatha jóga tíz köre・hatha jóga legfontosabb ászanái・napüdvözlet・bandhák・pránajáma és légzőgyakorlatok・kriják és tisztítógyakorlatok・meditáció alapjai・meditációs gyakorlatok・bevezetés a jóga nidrába・relaxáció

OKTATÁSMÓDSZERTAN

órafelépítés・gyakorlatsorok összeállítása・segítségnyújtás és igazítás・instrukciók・óravezetési gyakorlat・eszközhasználat・női gyakorlás sajátosságai・meditáció oktatása

ANATÓMIA & PREVENCIÓ

alkalmazott anatómia・a mozgás fiziológiája・prevenció jógaórán・gerinc- és ízületvédelem

ÉLETMÓD & FILOZÓFIA

bevezetés a hatha jóga történetébe és filozófiájába・jógikus életmód・a jóga nyolc tagja・a hatha jóga fontos szövegei

Díjak

Biztosítsd a helyed előleggel!

Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

A tandíj a következőkből áll:

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el. A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát.

Tanfolyami díj részletfizetés esetén (4 részletben):
1. részlet: jelentkezéskor 15 000 Ft
2. részlet: első napon 50 000 Ft
3. részlet: 30 nap múlva 50 000 Ft
4. részlet: 60 nap múlva 50 000 Ft

A tanfolyamot az E-Stúdió Oktatási és Marketing Kft. indítja, amely lehetőséget kínál a képzések kedvezményes elvégzésére!
Milyen esetekben tudunk támogatást nyújtani?


MIT JELENT, HOGY ÁLLAMILAG ELISMERT?

A Mandala jógaoktató képzési rendszer 2018-tól államilag elismert képzési programmá válik. A változás a négy alapképzésünket érinti: a Gerincjóga, Astanga, Nőijóga és Tradicionális hatha jóga oktatóképzést. A nemzetközi Yoga Alliance minősítés változatlanul megmarad, de mellette a sikeres vizsgázók államilag elismert képzési program tanúsítványát is megkapják!

Miért tartjuk ezt fontosnak?

A jóga oktatásának Magyarországon jelenleg nincs hivatalos szabályozása, így a jógaoktató képzések kritériumait is csupán közmegegyezés alakítja. Az oktatóképzések szakmai színvonalát senki nem ellenőrzi, és sokan még a nemzetközi minimum standard 200 órás előírást sem tartják be. Minden jóga gyakorlónak és oktatónak érdeke, hogy a jógaoktatók megfelelő szakmai színvonalú, ellenőrzött képzéseken vegyenek részt.

Az ellenőrizhetőség és átláthatóság a jógaoktató képzéseken jelenleg csak úgy valósulhat meg, hogy a képző intézmény önként beadja a képzési programját minősítésre, miszerint megfelel a felnőttképzési szakmai programkövetelményeknek. Ez a jelentkezés feltételeit, a hallgatók jogait és kötelezettségeit, a vizsgarendszert, az oktatók végzettségét, és egyáltalán, a képzések legapróbb részleteit is meghatározza.

Jelenleg ez a legtöbb, amit tehetünk, hogy a jóga oktatását hivatalosan elismerjék.

A minőségre 100% garanciát vállalunk!

Amennyiben bármelyik képzésen az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!

100% garancia


KAPCSOLAT

Sajtos Ágnes debreceni jóga oktató

Sajtos Ági
0630 740 1637

info@mandalajogadebrecen.hu

A debreceni Mandala Jógastúdió email címe Facebook ikon Pinterest ikon Youtube ikon Pinterest ikon

A recepció a jógaórák előtti fél órában tart nyitva.

Blog ›

ÁRAINK

Az első alkalom ingyenes!
Bejelentkezés nem szükséges.

90 perces foglalkozás: 1 480 Ft

BÉRLETEK:
5 alkalmas: 6 800 Ft
10 alkalmas: 11 800 Ft
4 hetes: 12 000 Ft

Akciók, fizetési lehetőségek és kedvezmények ›

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Online fizetés barionnal

STÚDIÓINK

Mandala Jóga Debrecen
4025 Debrecen, Piac u. 45-47. (térkép)

Mandala Jóga Deáktér
Mandala Jóga Nyugati
Mandala Jóga Liget
Mandala Jóga Újbuda
Mandala Jóga Szeged
Mandala Jóga Pécs


Adatvédelmi tájékoztató
© Dahlia Jóga Egyesület