• GYAKOROLJ • a többi jön magától •

Egyre többen jártok hozzánk heti 3-5 alkalommal jógázni. Annyira jó látni, ahogy lassan beépül a mindennapjaitokba a rendszeres gyakorlás. 

Az elmúlt hetekben rengeteg kisebb-nagyobb áttörést láttam. Többször is belefeledkeztem az óráimon, hogy a kezdeti erőlködést mélyülő légzés, stabilitás, belelazulás váltotta fel. Azok az irányok, mozdulatok, amelyekről korábban azt gondoltátok, hogy túl nehéz vagy egész egyszerűen lehetetlen, most természetessé váltak. Vagy éppen elérhetővé, de annak is örülünk, nem? 

Neked is feltűnt már, hogy akkor jönnek a legizgalmasabb élmények gyakorlás közben, amikor a legkevésbé számítasz rá? Amikor szokássá válik, hogy hetente többször is ráállsz a szőnyegre, és nincsenek túlzott elvárásaid minden egyes alkalom előtt.

Jön a március, egyre könnyebb korábban kelni vagy az esti órákban is kimozdulni. Használd ki! Mi mindent megteszünk, hogy ne legyen probléma felépíteni a mindennapos gyakorlást: jöhetsz reggel és este, bármikor csatlakozhatsz kezdőként és haladóként is, minden nap itt vagyunk és támogatunk az elhatározásban! ✊🏻

Gyakorolj rendszeresen és figyeld, mi történik! 

Vélemény, hozzászólás?